Din säkerhet, vår trygghet, låt oss träffas digitalt!

I dessa Corona-tider vill vi informera dig om att vi kör ”business as usual” med förutsättningar som skapar ett tryggt möte både för dig som kund och för oss som leverantör. Vi är fortsatt igång med alla våra processer, kundmöten, ordermottagning och leveranser.

Möten ute hos dig som kund förflyttas till digitala möten
Vi på Senab har etablerade digitala verktyg såsom Microsoft Teams för att kunna genomföra möten på ett smidigt och säkert sätt. I dessa verktyg går det även mycket bra att dela skärm och på så vis kan vi färdigställa exempelvis, produktförslag, offerter, inredningsförslag osv tillsammans med dig. 

Besök i våra showrooms
I städer som vi har showrooms i har vi infört instruktioner som följer de utsända direktiven från Folkhälsomyndigheten och vår Regering. Stockholm undantaget då det är helt stängt under den här perioden. Showroomen är inte tillgängliga för spontanbesök utan vi ser gärna att du bokar ett möte med oss i förväg. Detta för att säkerställa att ditt möte hos oss blir ett tryggt sådant. Kontaktperson för just din stad. Vi är på plats vardagar mellan 8-17.
 
Vi följer Folkhälsomyndighetens/Regeringen rekommendationer och därför kan ovanstående information komma att ändras då vi är mycket måna om både din trygghet likväl som våra medarbetares.

Väl mött,
Conny Torstensson
VD Senab & Koncernchef Edsbyn Senab