Fasta skrivbord gör jobbet

Är du ute efter det perfekta skrivbordet? Jobbar du hemifrån eller på kontoret? Letar du efter ett skrivbord med många fördelar? Vi har flera varianter av fasta skrivbord som lämpar sig för just dig och ditt arbete. Både för privat och för offentlig miljö.

Skrivbord för alla kontor

Skrivborden är basen för ett kontor och oftast är det arbetsplatserna man planerar inredningen från. Idag finns det många skrivbord att välja bland - så det finns något för alla.  

De fasta skrivbordens raka linjer gör att fler bord enkelt kan kombineras ihop om det behövs fler arbetsplatser. Skrivborden lämpar sig för konferenser, möten, mässor och olika miljöer inom skola och utbildning. Vi har fasta skrivbord med stativ av fyrkantsrör, som är pulverlackerade i lack med ställbara fötter för att säkerställa stabilitet.

 

Skrivbord för fler ändamål

Jobbar du hemifrån så är det en stor fördel om du kan använda skrivbordet för flera syften. Satsa på ett stabilt skrivbord som klarar av att användas för måltider eller när ditt hem behöver kompletteras med fler platser.

För många av oss har köket blivit den nya arbetsplatsen. Ofta passar det robusta möblemanget vi använder i köket för att äta, men även för att arbeta. Här får du ofta en bra sittställning och en god arbetsyta. Om det används i vardagsrummet kan det nyttjas som ett komplement vid långbord och för att utvidga sittmöjligheterna.

Många fasta skrivbord har en bordsskiva i träfiber med en yta av med högtryckslaminat vilket gör den väldigt tålig och lättrengjord. Något som underlättar när du ska växla från matplats till kontorsplats.

Välj ett skrivbord med inbyggda lådor för att utöka förvaringsmöjligheterna vid din arbetsplats. Så har du en smidig lösning för att enkelt plocka undan saker.

Fördelar med fasta skrivbord

  • Fler bord kan enkelt kombineras vid behov
  • Tålig och lättrengjord bordsskiva
  • God stabilitet
  • Nätt vikt
  • Passar för fler syften
  • Prisvärt

 

Välj närproducerat och hållbara produkter

Vi är många som vill leva ett mer hållbart liv och bidra till förbättringar för både miljö och människa. Ett sätt att göra det är att välja hållbara material när vi köper nya produkter. Det för att kunna använda produkterna längre och för att minimera slit-och-släng.

Gör det enkelt att välja klimatsmarta val genom att satsa på de produkter som är producerade i Sverige eller i Norden. Du kan även se efter märkningar som Svanen, Möbelfakta och FSC. 

Ett bra sätt att vara snäll mot miljön är därför att välja närproducerade möbler som skrivbord, med hög kvalitet.

- Svanenmärkning

De produkter och möbler som är svanenmärkta har blivit kontrollerade och godkända enligt Svanens krav. Det innebär att de är ett bra val för miljön och kraven ställs på hållbarhet, återvinning och kvalitet.

- Möbelfakta

Möbelfaktas märkning innebär att en möbel lever upp till; kvalitet, miljö och socialt ansvar. Egenskaper och kvaliteter hos möbeln är kontrollerad, där möbeln ska tåla normalt slitage i den miljö som den har testats i. Syftet är att säkerställa en hållbar utveckling.

- FSC

Det står för Forest Stewardship Council. Certifieringen kan du finna på olika produkter och möbler skapade av trä. Det betyder att den är tillverkad av trä från en skog där man jobbar för att bevara ekosystemet, och där arbetare samt lokalbefolkningen ska ha det bra.

 

Ett urval av våra fasta skrivbord  

Loading image...
Edsbyn
3 varianter

Skrivbord College, 1200x800, H730, vit laminat, vitt stativ

2 195:-

(Exkl. Moms)

5 - 7 dagar

Not found: Kontorspaket-skrivbord-och-stol_1

(Exkl. Moms)