Håll energin uppe på hemmakontoret i sommar

Sommaren är här och det fina vädret är mer än välkommet – men är ditt hemmakontor förberett för det? Vi är fortfarande många som arbetar hemifrån och det kan vara en utmaning i hettan då energin kan ta slut snabbare. Vi tipsar om hur du håller energin uppe under en varm sommardag på hemmakontoret.

homeoffice1200x800.jpg

Arbeta inne eller ute

Nu kan du smidigt förflytta din arbetsplats med en Minidesk som är enkel att fälla ihop och ta med dig dit där du vill jobba. Tillåter vädret kanske du vill jobba utomhus? Med Minidesk kan du även justera arbetshöjden. 

Vätskebalansen

Håll vätskebalansen i styr! Det är en viktig sak som är lätt att glömma bort. Under sommaren är det ännu viktigare att få i sig rätt mängd vatten. Vi tipsar därför om att satsa på snygga tillbehör, som den vackra brickan Platform där både glas och tillbringare får plats. Gör det enkelt att alltid ha dryck nära till hands och förflytta den till köket eller uteplatsen.

Variera din arbetsposition

Variera din arbetsposition och få mer energi. Ett höj - och sänkbart bord är utmärkt när man jobbar hemifrån. Ändra enkelt positionen från att sitta till att stå, och slipp dessutom ont och värk i ryggen samtidigt som du fyller på med energi. Vi tipsar om svenskproducerade ELis

Extra förvaring 

Addera extra förvaring för att hålla styr på alla prylar i hemmet. Det finns flera snygga förvaringar i olika storlekar som städar bort alla saker som annars kan vara en energitjuv på hemmaplan. Fixa snabbt bort röran, och växla enkelt om från jobb till privat.

Sitt svalt 

Låt din rygg "andas" med en kontorsstol som har mesh i ryggstödet. Du får en behaglig känsla samtidigt som du klarar av att sitta många timmar framför datorn. Eller sitt på en balansboll för en mer aktiv sittställning. Vi tipsar om StandUp Active eller stolen Veris Net11SFL

Glöm inte att pausa 

Glöm inte de viktiga pauserna! Vid höga temperaturer är det viktigt att ta flera mini-pauser, speciellt mitt på dagen. Hemmakontoret kan också betyda att man får andra rutiner och man ser inte sina kollegor så ofta. Kanske du till och med glömmer att ta en rast? Ta en runda till kaffebryggaren som du vanligtvis gör på kontoret eller ta ett walk-n’ talk-möte utomhus.

Loading image...
Matting
4 varianter

Balansboll StandUp Active, Ø650, PVC fri, grå

2 585:-

(Exkl. Moms)

5 - 7 dagar
Loading image...
Götessons

Yogamatta StandzOn kork

1 155:-

(Exkl. Moms)

8 - 10 dagar