Rätt förvaring för ditt hemmakontor

Organisera din vardag och framhäv din stil med passande förvaring. Var sak har sin plats och med smarta lösningar får du till ordning och reda – vi tipsar!

förvaring_1200.jpg

Kontorsyta

Har din arbetsplats tillfälligt flyttat hem? Gör det lätt att kombinera jobb och det privata genom att enkelt plocka undan och snabbt växla om efter att klockan slagit fem.

Satsa på en rymlig förvaringsmöjlighet som tillåter dig att smidigt lägga arbetet åt sidan, som också erbjuder ytor för dina privata dokument och tillbehör. Vi tipsar om en golvstående förvaring med storlek för diverse pärmar, böcker, dokumentsamlare och dekoration.  

Placera en anslagstavla intill som ger ett dekorativt uttryck som även fyller en funktion, där du kan fästa viktiga kom-ihåg-lappar. Med en brevkorg eller ett skrivbordsställ samlar du dina pennor och anteckningsblock, som tar upp liten plats.

Skaffa en hurts på hjul som tillåter dig att smidigt flytta runt väsentliga dokument, tunga pärmar och andra tillbehör i ditt hem, utan att behöva anstränga ryggen. Välj en låsbar hurts – för en ännu säkrare förvaring.   

 

Vardagsrummet

Använd en öppen förvaring som erbjuder god plats som ger dig tillfälle att dekorera rummet och höja mysfaktorn. Kombinera funktion med stil och låt vaser, fotoramar eller ljuslyktor ge en fulländad karaktär i din egen look.

Tips! Låt ett hyllplan i din öppna förvaring vara helt tom, där du ställer in en gedigen korg eller box med allt det där som du inte har hunnit plocka undan. Skapa ordning och redan på ett ögonblick samtidigt som det är samlat på ett ställe.  

Lägg till extra hyllor vid behov, som en trendig stringhylla. Fyll den med prydnadssaker, växter och arbetsrelaterade tillbehör.

Ge vardagsrummet ett städat och rent uttryck genom att hålla exempelvis redskap för din hobby på en planerad plats. Med dörrar eller jalusi på din förvaring döljer du snabbt samtidigt som sakerna samlas på ett ställe. Enkelt att plocka fram och enkelt att plocka undan.

 

Kök

Här gäller det att använda ytorna rätt och tänka mångsidigt. Placera en förvaring direkt på eller vid väggen i förbindelse med köksbordet. En mindre och öppen hylla gör det lätt att kombinera kryddburkarna med facklitteraturen -  och du har allt nära till hands. Låt småsaker som laddare, batterier och pennor få plats i en snygg låda med lock.

Små detaljer gör skillnaden, som krokar på väggen. Perfekt för att nyttja det vertikala utrymmet som skapar fler förvaringsmöjligheter och låter sakerna vara lättillgängliga. Sätta upp ett par stycken för handväskan, laddaren eller kavajen du gärna använder vid Teams-möten.  

Placera en anslagstavla på väggen som du fyller med trevliga fotografier, kom-ihåg-listor eller räkningarna.   

 

För mer inspiration, se vår sida där vi tipsar om möbler och inredning för hemmakontoret.

 

Se nedan vilka förvaringsprodukter som förenklar din vardag.

Förvaring vi rekommenderar

Loading image...
Edsbyn

Kontorsskåp Access, vit laminat, 800x809x432

3 495:-

(Exkl. Moms)

5 - 7 dagar
Loading image...
Edsbyn

Kontorshylla Access, vit laminat, 800x809x416

2 195:-

(Exkl. Moms)

5 - 7 dagar

Not found: Ladhurts-Access-vit-laminat_1

(Exkl. Moms)

Loading image...
String Furniture
3 varianter

Stringhylla String Pocket, vit/vit

1 115:-

(Exkl. Moms)

5 - 7 dagar