Hyr ett mobilt rum

Skapa rum för möten och ostörda samtal

Är era mötesrum alltid fullbokade? Behöver ni plats för att kunna tala ostört? Vi har en effektiv lösning – hyr ett mobilt rum!

Våra arbetsplatser är under konstant förändring med nya utmaningar och behov, inte minst när det kommer till inredningen. Kanske har ni växt kraftigt och behöver nya arbetsytor i er nuvarande lokal, saknar mötesrum, saknar tysta arbetsplatser eller plats för att ta telefonsamtal.

Senab erbjuder kompletta mobila rum anpassade efter ert behov som ger er flexibilitet över tid. 

Att hyra ett mobilt rum är en lösning som passar både stora och mindre organisationer. Från de som behöver komplettera kontoret med ett telefonbås till att skapa flera hundra nya mötesrum. 

Självklart kan de hyras på samma enkla sätt som alla möbler från Senab: 

  • Enkelt att budgetera 
  • Behåll likviditeten 
  • 100% avdragsgillt 
  • Inget bygglov krävs

Rummen monteras på bara några timmar, utan störningar på den normala verksamheten. De har ett eget luftsystem och klarar ljudkraven för viktiga möten. Rummet är flyttbart vid behov, och kan med fördel tas med om organisationen byter till annan lokal. 

Är du intresserad av att hyra ett mobilt rum? Kontakta någon av våra säljare för att veta mer och/eller för att testa ett mobilt rum på något av våra utvalda showroom:

 

Norra Sverige

Kajsa Persson.jpg

Kajsa Persson
Kajsa.Persson@senab.com
076 533 5045

Stockholm

Peter Klarqvist.jpg

Peter Klarqvist
Peter.Klarqvist@senab.com
076 533 5038

Västra Sverige

Dick Larsson.jpg

Dick Larsson
Dick.Larsson@senab.com
076 533 5145