Konferens

Hos oss finner du ett brett och kvalitativt utbud av konferensmöbler.

Välj mellan konferensstolar, konferensbord och whiteboards för presentationen. Du finner något för alla typer av konferenser, både stora och mindre rum eller för en utställning på en mässa.

Ett konferensrum är så mycket mer än bara ett mötesrum. Det är den perfekta platsen ämnad för att kollegor, gäster och kunder ska hålla inspirerande sammankomster. Det är rummet på arbetsplatsen där betydelsefulla åsikter diskuteras och viktiga beslut tas. Det är även platsen som ska ge stimulans och vara en trygg plats där du och dina kollegor trivs att samarbeta på. Med andra ord är ett konferensrum en viktig del av hela arbetsplatsen, och med rätt sorts inredning faller bitarna på plats.

Satsa på en inspirerande, funktionell och stilren design för konferens. Det ska vara en inredning som passar in på övrig kontorsinredning och samtidigt spegla verksamhetens identitet.
Konferensrummet ska ha en ergonomisk och planerad form där viktiga möten kan hållas på bästa sätt.

Loading image...

Presentation

Få de rätta förutsättningarna för att hålla effektiva presentationer under konferensen! Som medarbetare på ett kontor och som verksamhet inför ett kundmöte önskar man visa sin kunskap på ett enkelt sätt. Hos oss finner du bra lösningar för alla typer av presentationer, som underlättar effekten av uppvisandet vare sig det är ett möte eller en konferens.

Hos oss hittar du de rätta lösningarna för att du ska kunna informera dina lyssnare under nästa konferens. Du finner kvalitativa lösningar som består av whiteboards, anslagstavlor och passande tillbehör för din arbetsplats. Med ett brett urval av kvalitativa blir en av våra presentationslösningar en betydelsefull och stilfull detalj till er kontorsinredning.

Vi erbjuder dig smarta lösningar för att hålla presentationer och för att informera dina medlyssnare under en konferens. Välkommen att se våra olika lösningar av konferenspresentation under våra kategorier för whiteboards, anslagstavlor och tillbehör.

Till kategori