Förvaring

Vi erbjuder ett stort utbud av förvaring som passar alla kontor. Hos oss på Senab finner ni hurtsar, hyllor och skåp från välkända varumärken. Med flera varianter av storlek, förvaringsyta och design, finns något som passar alla kontor.

För att ert kontor ska bli den mötesplats ni önskar, är det väsentligt att ni enkelt ska kunna ta fram och lika enkelt plocka undan tillbehör ni behöver under en arbetsdag.

Hos oss finner ni skåp med goda ytor som möter era förvaringsbehov. Med ett stort urval av moderna färgskalor och utföranden blir det en spännande detalj till er kontorsinredning.

Med en hurts från oss får ni en smidig möbel som även tillgodoser säkerheten av viktiga dokument, där ni med tillhörande lås får en god förvaring. Hurtsarna är designade för att stå intill skrivbord, vilket ger en stor flexibel av en trygg förvaringsmöjlighet.

Loading image...

Hurtsar

Här finner ni ett brett utbud av hurtsar som passar alla arbetsplatser. För att ert kontor ska tillåtas vara den mötesplats ni önskar, är det viktigt att enkelt kunna ta fram och lika enkelt plocka undan tillbehör ni behöver under er arbetsdag.

Hos oss på Senab finner ni bra förvaringsmöjligheter från välkända varumärken där ni kan välja bland olika varianter av storlek, förvaringsyta och design. Vi har något som passar alla kontor.

Här finner ni hurtsar med goda ytor som möter era behov av kontorsförvaring. Med ett stort urval av moderna färgskalor och utföranden blir det en av våra hurtsar en spännande detalj till er inredning.

Vill ni effektivisera er kontorsinredning? Då kan vi rekommendera lådhurtsen Access från Edsbyn som är designad för att förvara ett stort antal dokument och andra viktiga tillbehör. Ert kontor blir effektivare och organiserat med den rätta förvaringen.

Till kategori
Loading image...

Hyllor

Hos oss finner du hyllor med stora ytor och flexibla designer som möter dina förvaringsbehov. Med ett urval av stilrena färgskalor och utföranden blir det en lämplig detalj till er kontorsinredning.

Vill ni förnya er arbetsplats med en smart förvaring? Kontoret blir så mycket trevligare om ni dekorerar med enkla tillika funktionella hyllor som smälter in i bakgrunden.

Här finner ni ett brett utbud av hyllor som lämpar sig för alla typer av kontor. Vi på Senab erbjuder er kontorsförvaring från välkända varumärken där man inte har sparat på design och funktionalitet. Med diverse varianter av storlek, förvaringsyta och färg, har vi något som passar alla arbetsplatser.

För att ert kontor ska vara den plats ni önskar, är det betydelsefullt att smidigt kunna placera saker som ska användas vid ett specifikt tillfälle eller för dekoration. Med en hylla från någon av våra varumärken kommer ni få en stilren detalj och förvaring som lämpar sig för olika inredningslösningar.

Till kategori