Lounge

Din arbetsplats ska vara ett utrymme där möten, stimulans och engagemang skapar er unika verksamhet. För att nå dit krävs smarta loungemöbler för er lounge, som tillåter dig och dina kollegor och kunder att sitta ned bekvämt, ta en välförtjänt paus eller hålla ett möte.

Hos oss på Senab finner du passande inredning och loungemöbler för er lounge, som t.ex. soffor, projektbord, fåtöljer, soffbord, textil och mycket annat, som skapar de bästa förutsättningar att mötas på.    

Oavsett om du och dina kollegor jobbar på en stor eller liten verksamhet, så behöver en välfungerande arbetsplats goda möjligheter att mötas på.

En lounge utifrån era behov förenklar arbetsdagen och framförallt blir det en välkomnande plats som kan användas som väntrum för gästerna. Det förenklar även de tillfällen ni ska hålla viktiga samtal – i en bekväm miljö.

Med bekväma och stilrena sittmöbler blir lounge-delen en stilfull detalj för hela arbetsplatsen. Vi erbjuder ett brett sortiment av soffor och fåtöljer med tillhörande soffbord, pallar och puffar.

Loading image...

Soffbord

Förbättra känslan och stilen bland sofforna på arbetsplatsens lounge, med ett soffbord från oss.
Inte nog med komfort och storlek, är det även viktigt att välja ett soffbord som passar in på er inredning rent stilmässigt. Hos oss finner ni soffbord som ger komfort under stunderna bland lounge-delen.

Att mötas på olika sätt på en och samma arbetsplats bidrar till att utrymmet för kreativitet och åsiktsutbyte ökar. Hitta det soffbord som passar din arbetsplats inredning, och få den lyxiga lobby/cafè-känslan med rätt bord.  

Ett stilfullt soffbord förbättrar på ett enkelt sätt lounge-delen på din arbetsplats. Tillsammans med bekväma och stilrena sittmöbler blir lounge-delen en härlig avdelning för hela arbetsplatsen.
Vi erbjuder ett kvalitativt sortiment av soffbord för din lounge, som du kan addera med tillhörande soffor, pallar och puffar från vårt sortiment.

Till kategori
Loading image...

Klädförvaring

Gör lounge-delen både användbar och stilfull med en elegant klädförvaring från oss. Välj rätt förvaring för ytterkläder som passar resten av arbetsplatsens design. En genomtänkt lounge utifrån dina och kollegornas behov gör arbetsdagen lite roligare och framförallt blir det en inbjudande plats.

En plats som kan användas för de gemensamma stunderna eller som väntrum för kunderna. Allt för att din arbetsplats ska passa din verksamhet.

Med bekväma sittmöbler blir lounge-delen en stilfull plats för hela arbetsplatsen. Tillsammans med en funktionell klädförvaring från vårt sortiment blir loungen snäppet bättre. Låt gästerna hänga av sin kappa när hen sitter och väntar i en bekväm soffa. Eller ta dagens första kopp kaffe med kollegorna direkt när du klivit innanför dörren.

Till kategori