Lunchrum

Lunchrummet är en viktig plats för paus, återhämtande av energi och framför allt för att avnjuta sin måltid gemensamt. Därför är det viktigt att man som verksamhet satsar på kvalitativa möbler för luncrum, där ergonomi, funktionalitet och stil står i fokus. Det ska vara skönt att sitta, det ska finnas god plats för kollegornas tallrikar och det ska även vara en kul detalj i stilmässigt.

Hos oss finner du ett brett urval av möbler för lunchrum. Du hittar kvalitativa lunchrumsbord, lunchrumsstolar, bänkar, belysning och mycket annat. För oss är hållbarhet en viktig del, och därför erbjuder vi en stilfull möbel för att enkelt sortera miljöavfallet. På så vis blir det lättare för er att källsortera och tänka lite extra på miljön!

Förvandla lunchrummet till en bekväm och trevlig sådan med rätt möbler! Ett genomtänkt lunchrum gör arbetsdagen enklare och framförallt blir det en inbjudande plats för paus. De viktiga stunderna för paus som underlättar och ger energi tillbaka, så att alla medarbetare mår bra och känner sig pigga under alla timmar.

Loading image...

Barbord

Här finner du komfortabla lunchrumsmöbler, som ett av våra barbord, till din arbetsplats lunchrum. Det rummet ska vara en plats för hela verksamheten att ses, samtala och inte minst avnjuta en energigivande lunch eller fika! För att sitta ned skönt och äta i lugn och ro, krävs rätt bord. Och varför inte inreda med ett trendigt högt barbord?

Skapa energigivande stunder med ergonomiska och behagliga sittmöbler. Våra barbord för lunchrummet är bekväma att äta vid, vackra att beskåda och är även enkla att hålla rena. Vilket är optimalt för ett utrymme där mat och dryck förekommer.

Ett välplanerat lunchrum gör dagarna på jobbet effektivare och inte minst får du och dina kollegor en påfyllning av energi i en avkopplande atmosfär.

Vi på Senab erbjuder kvalitativa lunchrumsmöbler från kända varumärken. Beställ ett barbord för lunchrummet direkt i vår e-handel, eller hör av dig till oss för vägledning.

Till kategori