Möbler till Kontor och offentliga miljöer

Här hittar du möjlighet att avropa möbler och inredning på gällande Göteborgs stad avtal samt all information du behöver. Prislistor, information om produkter och rabatter samt kontaktuppgifter till din närmaste lokala kontakt på Senab.

Senab är en av Nordens största leverantörer av inredning för offentlig miljö med fokus på kontor. Med över 40 års erfarenhet levererar vi inredning med känsla och hög servicegrad; alltid med kunden i centrum.

Som ny leverantör till avtalet är Senab oerhört måna om att serva detta avtal på absolut bästa sätt och erbjuda dig som kund höga rabatter och förmånliga villkor i kombination med kvalitetsprodukter. Senabs ambition är att ta ytterligare plats som inredningsleverantör inom offentlig upphandling. Vi har sedan drygt ett år tillbaka byggt upp både organisation och geografisk närvaro i landet för att kunna tillmötesgå våra kunder inom kommun och landsting på ett professionellt sätt. I och med denna satsning ökar tillgängligheten för våra rikstäckande kunder samtidigt som man lokalt har möjlighet att titta närmare på möbelnyheter och övriga erbjudanden.

Senabs styrka ligger i vår bredd, både inom sortiment och vårt spann av kunder. Vi jobbar med allt ifrån mindre kunder till prestigefyllda inredningsprojekt såsom Volvo Cars, Swedbank och statliga myndigheter runt om i landet.


För mer information om Göteborgs stad avtal klicka här.

Avtalsansvarig nationellt för Senabs avtal med Göteborgs stad:
Mats Eineljung, +46 72-252 52 05

Vid frågor gällande avtalet eller formaliafrågor för förfrågningar inför exempelvis förnyade konkurrensutsättningar, vid frågor gällande avtalsutbildning eller allmänna frågor kontakta avtalsansvarig.

Vid beställningar eller utskick av förfrågningar, både för fri fördelningsnyckel och förnyade konkurrensutsättningar samt andra utskick:  gbgstad@senab.com, +46 8-586 350 05

Prislistor