Collector Bank

Målet var att skapa en mer spännande och öppen inredning, där ytor för olika typer av arbete prioriterades.Senab har levererat möbler till mötesrum, loungeytor och arbetsplatser.

Bakgrund
Senab har haft ett långt samarbete med nischbanken Collector och levererat ett flertal inredningslösningar till dem. När det blev dags för Collector Bank att  att utveckla och utöka sitt kontor fick Senab äran att leverera nya möbler.

Vi har samarbetat med Senab under flera år. Det kändes självklart för oss att använda dem även i detta projekt eftersom de känner oss som företag och vet vår stil. Det är aldrig några problem med att få fram det vi vill ha. Vi är supernöjda med resultatet!

Helena Björkengren, projektledare Collector

Utmaning
Kaka arkitekter fick i uppdrag av kund att skapa en mer spännande och öppen inredning, där ytor för olika typer av arbete prioriterades. För att fånga upp dessa behov specialritade Kaka möbler såsom projekt- och ståbord samt en takkrona som sedan kombinerades med övriga möbler.

Resultat
Senab har levererat möbler till mötesrum, loungeytor och arbetsplatser.

Traditionella arbetsstationer med skrivbord blandades upp med mer flexibla utrymmen. Mötesytor där textilier dras till och från skapades för att lätt kunna skapa ett rum i rummet när det behövs.

Det är ett företag som expanderar hela tiden vilket gör det viktigt att ha en tydlig linje att följa. När de behöver fler arbetsplatser skall ståbord och andra typer av möbler kunna flyttas till en annan del av lokalen men fortfarande passa in och fylla sin funktion.

Karin Skoglund, Kaka arkitekter

kaka_collector-0093.jpg
kaka_collector-0206.jpg
senab_collector-9760.jpg
senab_collector-9824.jpg
senab_collector-9805.jpg
kaka_collector-0173.jpg
senab_collector-9792.jpg
senab_collector-9774.jpg
kaka_collector-0220.jpg
senab_collector-9736.jpg
senab_collector-9729.jpg
senab_collector-9781.jpg
kaka_collector-0140.jpg
senab_collector-9745.jpg
kaka_collector-0136.jpg