1.png

INVENTERING AV INREDNING

Få en bättre översikt av möblerna på kontoret med en digital inventering. Du kan effektivt organisera och kontrollera värdefull information om den inredning som finns på plats. Genom att inventera dem digitalt finns möblernas identitet på en och samma plats och du har snabb tillgång till den. - Vi erbjuder två olika lösningar för inventering.

 

Läs mer

Loading image...
Loading image...

2.png

INREDNINGSKONCEPT & PLANRITNING

Efter inventeringen tar vi fram ett inredningskoncept och en planritning för att möta era behov. Det kommer utgå från era hållbarhetsmål i projektet och även baseras på den existerande inredningen ni redan har.

 

Läs mer

3.png

RENOVERING AV BEFINTLIG INREDNING

Att anpassa de nya möblerna är viktigt för att nå er inredningsvision. Vi bistår här med renovering och anpassning inom alla delar för kontorets lösa inredning. Vi kan här stå till tjänst för dig som kund med resurs för samordning. Detta för att underlätta dessa resurskrävande uppgifter.

Loading image...
Loading image...

4.png

FÖRSÄLJNING & DONATION AV RESTERANDE MÖBLER

För befintlig inredning som inte skall återanvändas kan vi bistå med försäljning av dessa. Olika tillvägagångssätt beroende på produkt, skick och volym. Vi kan även hjälpa dig med att hitta andra lösningar för denna inredning såsom till exempel donation eller i sista fall deponi. Då säkerställer vi att detta sker på ett hållbart sätt.

För mer info kontakta vår Hållbarhetschef eller ladda ner vårt whitepaper

Byt ut en sliten bordsskiva till en ny, klä om en soffa eller omlackera trädetaljerna på en förvaring. Att kunna förändra en befintlig möbel ska vara enkelt. Med vår långa erfarenhet inom inredningsbranschen, är vi med och stöttar och projektleder dig och din organisation mot en hållbar framtid. 

 

Ladda ner vårt white paper om återbruksprocessen.

 

 

Cristian Dahlen.jpg

Cristian Dahlén

Hållbarhetschef & säljare - Kontor & Näringsliv Stockholm