Kontor

Ett genomtänkt kontor skapar de rätta förutsättningar för tillväxt, engagemang och kreativitet som sätter grunden för en välmående och effektiv arbetsplats. Det kräver i sin tur smarta interiörslösningar där ergonomi och kvalité tillgodoses. Därför rekommenderar vi på Senab att välja en inredning med rätt kontorsmöbler som håller i längden och passar era behov.

Jobbar ni utifrån ett verksamhetsbaserat arbetssätt eller sitter ni på ett öppet kontorslandskap? Eller är det mindre cellkontor som formar er verksamhet? Oavsett vad så finner ni här rätt kontorsmöbler för er organisation.

Här hittar ni fasta samt höj- och sänkbara skrivbord med en ytkapacitet som passar alla typer av kontor. Med ett fast skrivbord från något av våra varumärken får ni en bekväm arbetsyta med plats för alla viktiga tillbehör.

Är ni ute efter ett höj- och sänkbart skrivbord så har vi många att erbjuda som gör sig utmärkt för den som vill variera sin arbetsposition från att sitta till att stå.

Till det kan vi erbjuda flera ergonomiska kontorsstolar som är utformade för att ge kroppen det viktiga stödet den behöver under hela dagen, för att maximera välmåendet hos varje individ.

För ett snyggt och välfungerande kontor krävs en smart förvaring, där man enkelt kan placera viktiga dokument och saker för att lika enkelt kunna plocka fram det. Hos oss finner ni många förvaringar som håller kvalitén och stilen på ert kontor.

Ett kontor är en mötesplats där många samverkar under samma tak och till det behövs en lösning för en god ljudnivån, vilket ni enkelt får med en funktionell avskärmning. Med våra avskärmningar får ni en stilfull och färgglad detalj som skapar en god ljudmiljö på ert kontor.

Ljuset på ett kontor har en stor betydelse för välbefinnandet och effektiviteten hos medarbetarna. Hos oss hittar ni rätt belysning för ert kontor som noggrant har skapats för goda arbetssätt.

För effektiva möten och workshops krävs det funktionella möjligheter för presentation. Med våra whiteboards och anslagstavlor blir ert kontor en perfekt plats för projektering.

Det sitter i detaljerna, vilket det gör även på ert kontor. Vi erbjuder viktiga kontorstillbehör som underlättar er arbetsdag. Från stilrena papperskorgar till ståmattor som avlastar benens muskulatur.

Loading image...

Skrivbord

Rätt skrivbord för ert kontor är en väsentlig komponent för välbefinnande och förmåga att arbeta utefter er fulla potential.

Hos oss finner ni ett brett urval av fasta samt höj- och sänkbara skrivbord, som tillgodoser era behov. I vårt sortiment finner ni något som passar in på ert kontor och era unika arbetssätt.

Här hittar ni fasta skrivbord som garanterar en ergonomisk sittställning där ni får goda ytor för att kunna arbeta.

Med höj- och sänkbara skrivbord får ni en flexibilitet att justera arbetsställningen för stunden.

Våra höj- och sänkbara skrivbord med flera inställningar låter er enkelt välja rätt läge som ger er det stöd och komfort som krävs för att arbeta många timmar varje dag och samtidigt må bra efteråt. så erbjuder vi ett stort urval i flera utföranden.

Inte nog med komfort och ergonomi, vet vi betydelsen av att välja ett skrivbord som designmässigt passar in på ert kontor. Bland vårt breda urval finner ni moderna, klassiska och funktionella skrivbord i olika färgskalor. Hos oss på Senab finner ni fasta samt höj-och sänkbara skrivbord från kända varumärken, där kvalité och hållbarhet genomsyrar materialvalen.

Till kategori
Loading image...

Kontorsstolar

Att välja rätt kontorsstol för ert kontor har en avgörande effekt på hur medarbetarna mår. Långa dagar och många timmar på samma plats – det kräver sin rätta kontorsstol!

För att undvika stel nacke, ryggont och obekväma sittställningar är det en behaglig, ergonomisk kontorsstol ni ska satsa på. Hos oss på Senab hittar ni ett stort urval av kontorsstolar där kvalité och ergonomi står i fokus.

På ert kontor är det ofta kontorsstolen som avgör hur man mår efteråt. Möjligtvis är det kontorets viktigaste möbel, som har en stor effekt på välmående. Satsa därför på en ergonomisk kontorsstol som även ställs in efter varje individs sittposition, som ger en bekvämlighet under hela arbetsdagen.

Hos oss finner ni justerbara kontorsstolar med flertalet inställningar. Det bidrar till en stor flexibilitet för er att välja rätt sittställning utefter era preferenser. Med våra kontorsstolar med synkronmekaniska inställningar låter er enkelt välja rätt läge för ryggstöd, sits och nackstöd. I rätt position kan man låsa och ha den kvar i det läge för rätt sittposition. Våra kontorsstolar ger er det stöd och komfort som krävs för att kunna arbeta många timmar varje dag.

Inte nog med komfort och ergonomi, är det även viktigt att välja en stol som passar in på er kontorsinredning rent stilmässigt. Bland vårt breda urval av kontorsstolar finner ni moderna, klassiska och funktionella.

Till kategori
Loading image...

Förvaring

Vi erbjuder ett stort utbud av förvaring som passar alla kontor. Hos oss på Senab finner ni hurtsar, hyllor och skåp från välkända varumärken. Med flera varianter av storlek, förvaringsyta och design, finns något som passar alla kontor.

För att ert kontor ska bli den mötesplats ni önskar, är det väsentligt att ni enkelt ska kunna ta fram och lika enkelt plocka undan tillbehör ni behöver under en arbetsdag.

Hos oss finner ni skåp med goda ytor som möter era förvaringsbehov. Med ett stort urval av moderna färgskalor och utföranden blir det en spännande detalj till er kontorsinredning.

Med en hurts från oss får ni en smidig möbel som även tillgodoser säkerheten av viktiga dokument, där ni med tillhörande lås får en god förvaring. Hurtsarna är designade för att stå intill skrivbord, vilket ger en stor flexibel av en trygg förvaringsmöjlighet.

Till kategori
Loading image...

Presentation

Som medarbetare på ett kontor och som företag inför ett kundmöte vill man visa sin kunskap på ett smart sätt. Med en bra lösning för din presentation underlättar du kommunikationen vare sig det är ett möte eller en workshop.
Hos oss hittar du de rätta lösningarna för att du ska kunna informera dina lyssnare. Du finner kvalitativa lösningar som består av
whiteboards, anslagstavlor och passande tillbehör för din presentation.

För att er kontorsinredning ska bidra till den arbetsplats ni önskar är det betydelsefullt att forma den efter de behov ni har. Har ni många spontana möten och workshops på kontoret? Då har vi de rätta lösningarna för att dina presentationer ska lyckas och för att ditt kontor ska vara den kreativa och effektiva plats ni önskar!

För att underlätta arbetsdagen och alla viktiga saker att komma ihåg, kan du på vår anslagstavla enkelt placera post-it-lappar. Det är även en perfekt produkt för brainstorming och spännande workshops. Eller använd den som ett verktyg för att påminna resten av kollegorna om viktiga saker.

Vi erbjuder dig smarta lösningar för att hålla presentationer och för att informera. Med ett brett urval av moderna kontorstillbehör blir en av våra presentationslösningar en betydelsefull och stilfull detalj till er kontorsinredning.

Till kategori
Loading image...

Kontorstillbehör

Att få till det kontor och den arbetsplats ni önskar, är det viktigt att enkelt kunna skapa den utefter era behov. Med rätt kontorstillbehör blir det enklare att forma det kontor som passar era arbetssätt och framför allt för att få arbeta på en trevlig plats!

Hos oss finner du kontorstillbehör som förenklar och förbättrar er arbetsmiljö. Era arbetsdagar blir skonsammare och mer anpassningsbara efter era aktiviteter. Arbetsplatsen blir till ett bättre utrymme där medarbetarna enklare kan fokusera och arbeta. Vi har högkvalitativa kontorstillbehör som förenklar er arbetsdag, som t.ex. en ergonomisk ståmatta som avlastar benens muskulatur.

Hos oss finner du smarta lösningar för att förbättra utrustningen på ert kontor. Med ett stort urval av moderna kontorstillbehör blir det en spännande detalj till er kontorsinredning.

Vi rekommenderar att välja kontorstillbehör som matchar de färgnyanser ert kontor redan har eller varför inte inreda ert kontor med en färggrann detalj som ger en glad känsla? Vi tipsar om att välja en av våra stilrena papperskorgar, en ergonomisk ståmatta och ett golvskydd som värnar om golven på era kontor.

Till kategori
Loading image...

Avskärmning

Vi erbjuder ett brett urval av avskärmning för arbetsplatsen som blir en snygg tillika viktig detalj för ert kontor. Hos oss på Senab finner ni skärmväggar och ljudabsorbenter / rumsavdelare från välkända varumärken. Med många varianter av storlek, färg och design har vi något som passar alla kontor.

För att ert kontor ska tillåtas vara den arbetsplats ni önskar, är det viktigt att enkelt forma den utefter era behov. Arbetsmiljön blir bättre där medarbetarna enklare kan fokusera och koncentrera sig utan att bli störda av buller.

Med en skärmvägg förvandlas stora ytor till mindre avskilda rum, utan att behöva renovera om.

Hos oss finner ni smarta lösningar för att förbättra ljudmiljön på ert kontor. Med ett stort urval av moderna färgskalor och utföranden blir det en spännande detalj till er kontorsinredning. Välj utefter de färgnyanser ert kontor redan har, eller inred ert kontor med en färggrann ljudvägg som ger en glad känsla.

Till kategori