STC Training Clubs

Ett modernt gym med inspirerande lokaler som lockar fram träningslusten. Senab har levererat möbler till loungeytor, kontor, Kidsclub och PT-rum.

Bakgrund

STC är en populär gymkedja i Sverige som finns beläget i flertalet städer, med anläggningar i varierande storlek. Som medlem möts du av ett brett utbud av gruppträning och ytor för styrka och kondition.

När det blev dags för klubben att utveckla sina lokaler fick Senab äran att leverera nya möbler, till flertalet anläggningar runt om i landet. En av dem är STC Almedal, i Mölndal. Där möts man av rymliga fönster och ett härligt, naturligt ljusinsläpp. Träningsanläggningen är formad för att erbjuda gästerna en fantastisk möjlighet för workout - som blir både roligare och mer inspirerande tack vare en genomtänkt layout. När det är tid för en välförtjänt paus kan man slå sig ned i loungen, för en stunds energipåfyllning. 

Utmaning

Det är en gymkedja som expanderar kontinuerligt på flera platser, vilket gör det betydelsefullt att ha en tydlig linje för inredning att följa. 

Resultat

Senabskontoret i Göteborg har levererat möbler till loungeytor, kontor, Kidsclub och PT-rum. En populär plats är Coffe lounge, där besökarna kan varva ner och ta en välförtjänt paus mellan träningspassen. Det har tagits fram en färgsättning av möbler och inredning, som bjuder på ett trivsamt och välkomnande koncept med dekorativa detaljer, belysning och växter.

Fotograf: Vanessa Ivanovs

IMG_0161 kopiera.jpg

 

IMG_0123 kopiera.jpg

IMG_0129 kopiera.jpg

IMG_0135 kopiera.jpg

 

IMG_0163 kopiera.jpg

IMG_0171 kopiera.jpg