Senab skapar rum som befriar sinnet.

Som en av Nordens ledande leverantörer av inredning för offentlig miljö med fokus på kontor, hotell, restaurang och butik har vårt mål alltid varit att stärka våra kunders varumärken.

Senab grundades 1975, vilket betyder att vi har ackumulerat erfarenhet från över 40 år av interiöra lösningar. Vi har sett trender dyka upp och försvinna och vi har sett att kvalitet alltid lönar sig i längden. Vi har kunnat konstatera att de organisationer som lyfter blicken och tar sikte på framtiden också är de som står bäst rustade när oväntade saker inträffar. Vi har framför allt fått bevis på att investeringar som frigör människors inneboende potential är riktigt bra affärer. Därför närmar vi oss varje uppdrag med hjärta och engagemang.

Tillsammans med våra kunder skapar vi framtidens mötesplatser. Som en del av Edsbyn Senab-koncernen representerar vi alla stora möbel-, design- och inredningsvarumärken i branschen. Vi har dessutom egen produktion och produktutveckling i vårt systerföretag AB Edsbyverken.

I tillägg till våra lokala kontor i Sverige och Norge finns vi idag även representerade i Asien och Nordamerika. Vi vet att det som ryms innanför väggar och tak har en fundamental inverkan på människan. Här finns möjligheter som sträcker sig långt utöver ergonomi, trivsel och estetik. Vårt mål är att skapa rum som befriar sinnet.

Våra värderingar - tre ledord!

Allt vi gör utgår från människan. Det betyder att vi alltid strävar efter att hitta lösningar där vi kan förena omtanke och produktivitet. Ledorden som sporrar oss att tänka nytt och tänka bättre är:

  • Engagemang
  • Hjärta
  • Nytänkande


En komplett kunskapspartner

På Senab har vi organiserat våra kompetenser, resurser och proaktiva medarbetare inom fyra områden:

  • Kontor & Näringsliv
  • Retail & Showroom, Concept
  • Hotell & Restaurang, Hospitality
  • Offentlig sektor